söndag 17 oktober 2010

ingen telefon!

jag har precis tappat min telefon i toaletten, den ligger på tork och jag ber att den ska funka när jag sen stoppar i batteriet! men som ni förstår är jag onårbar. hemtelefonen är också paj, så det blir att ringa min käre sambo om ni vill mig något.. bara så ni inte undrar varför jag inte svarar på era sms...

2 kommentarer:

  1. Sådär har Josse också gjort med en telefon, en annan tappade hon i mjölkglaset. Hur lyckas ni? Det med toaletten är för mig oföstårbart, kan ni inte ens vara ifred på toa?! Haha. Hoppas att den ska funka sen, tyvärr tror jag att oddsen brukar vara väldigt små... Min dog ju när jag tappade den i havet. :)

    SvaraRadera
  2. ja jag vet, men när jag vet att någon ska ringa brukar jag stoppa telefonen i byxlinnigen (hade ingen ficka) och när jag då tog ut den där ifrån, när jag skulle kissa, slant den ur handen på mig, hur vet jag inte, och så rakt ner i toaletten. jäkligt störande. fast marit hade också tappat telefonen i toan (på fyllan dock) och den hade funkat efteråt, så jag hoppas att jag ska ha likadan tur!

    SvaraRadera