måndag 30 augusti 2010

lillan


igår tog lillan sitt första steg! inte bara ett heller, utan 4-5 stycken på en gång. sen gjorde hon samma sak senare på eftermiddagen igen. men hon skulle minsann inte visa pappa när han kom hem från jobbet. helt galet va stor hon blir. jag som fortfarande räknar henne som en bebis. känns som om jag får sluta med det nu! hon fyller ju faktiskt 1 år om bara en månad.

söndag 29 augusti 2010

flyttat klart

nu är vi inne i huset. mycket att göra! det ska plockas och målas och fixas. men jag ska inte stressa. göra ett rum i taget och ta det som det kommer. annars kommer jag bli galen. helst vill man ju att allt ska vara klart nu på en gång! men det går ju inte. speciellt inte när man har små barn.

snart ska vi med emma och linda till öppna förskolan. ska bli skojj!

förra helgen var vi i västerås och hälsade på. vi hade en supertrevlig helg och lovis hade mycket roligt med bästisen alva!

torsdag 26 augusti 2010

soffs och mimms

jag kom på idag, när jag satt och sydde, att runt den här tiden för 10 år sedan träffade jag världens bästa sofie för första gången. 10 år sen! det är ju en hel evighet. iof känns det som jag kännt henne i en he evighet så det stämmer ju. tänk va mycket roligt vi haft under dessa 10 år. hultsfred, storsjöyran, minst 20 håkan-spelningar, hur många fester som helst, myskvällar, stockholmsresor mm mm. ja mycket har vi hunnit med och mycket mer kommer vi hinna med. många familjesemestrar röstar jag på! (då självklart vi går ut och dricker cider på kvällarna, och karlarna får stanna hemma med barnen!) i can't wait!
under en av alla spelningar med håkan vi varit på

av någon anledning står det fel datum och tid på mina inlägg. vet inte hur man fixar det och det spelar väl egentligen ingen roll. men jag kan lova att det är fel när det står att jag skrivit ett inlägg 23.50. det är mer troligt att det skrivits runt 05.50..

onsdag 25 augusti 2010


i måndags fyllde jag år. 27. alltid denna åldersångest. guu va gammal jag är. helt galet. det enda bra med födelsedagar är tårtan. och självklart presenterna :). lovis fick dekorera tårtan i år. hon fick själv välja vad hon skulle handla på affären och sedan dekorera den alldelss själv. det blev ett fint resultat!

packning pågår för fullt. jag får känslan av att jag alldelss nyss packade upp alla dessa saker. kan det vara så måntro!?

tisdag 24 augusti 2010

ja ja jag kunde väl inte riktigt hålla mig från bloggandet. men jag börjar mest för att det kan vara kul att visa er i Västerås hur det går med huset och sånt. ja er i Borlänge och runt omkring som jag inte träffar så ofta också så klart.

ja sen jag skrev senast har vi hunnit bo i en hyresrätt några månader, men på fredag får vi nycklarna till vårt hus. jag har tyvärr ingen bild att lägga upp på huset, men det kommer!
jag visar en bild på min superfina gammla skolbänk som jag köpte för ett tag sen. den håller för tillfället på att målas vit och barnen ska få ha den som pysselbänk. jag tyckte det var toppen att det var två stycken plaster, så de kan sitta bredvid varandra och pyssla!